Nacht van Gebed: WEES WAKKER!

Nacht van Gebed: WEES WAKKER!

Nacht van Gebed: WEES WAKKER! van 5 op 6 juni in de Brug-es kerk te Dwingeloo. Christenen in Irak, Somalië en Noord Korea hebben dagelijks te maken met angst, dreiging en geweld. Laat u zich nog raken door het lijden van onze broers en zussen? Wees wakker! Bid voor hen tijdens de Nacht van Gebed van 5 op 6 juni in Dwingeloo. “Moedig ons aan om vol te houden, bid voor ons, zegt de Iraakse pastor Douglas. Hij doet wat hij kan voor Iraakse vluchtelingen die op de vlucht sloegen voor Islamitische Staat. Tijdens de Nacht van Gebed in Dwingeloo en op andere plaatsen in Nederland en Vlaanderen, blijven christenen één nacht (of een gedeelte ervan) wakker om te bidden voor de Vervolgde Kerk. Gelooft u dat uw gebed impact heeft op de levens van christenen in het Midden-Oosten en daarbuiten? Wees Wakker! En moedig hen aan in gebed. Tijdens de Nacht van Gebed wordt er gebeden voor verschillende landen. Naast de informatie en gebedspunten uit de gebedsboekjes, zijn er aansprekende filmfragmenten. Halverwege de nacht is er een live-verbinding met christenen uit Noord-Korea en Syrië. Doe mee aan de Nacht van Gebed in Dwingeloo. Brug-es kerk, Bruges 26 – 7991 CE Dwingeloo – van 22.00 tot 06.00 uur. Neem voor vragen contact op met: Wim en Harmien Mulder; 0521-592737 (of whmulder@solcon.nl) voor meer informatie: www.nachtvangebed.nl


Recommended Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *