De eerste christelijke filmtiendaagse is 10 april begonnen

De eerste christelijke filmtiendaagse is 10 april begonnen

De eerste christelijke filmtiendaagse is 10 april begonnen. Tijdens de tiendaagse staat de christelijke speelfilm centraal. Veel mensen zijn nog onbekend met dit genre, terwijl het aanbod de afgelopen jaren is toegenomen. Ook in het Nieuw Huis ontvangt iedere consument tijdens de christelijke filmtiendaagse bij besteding van minimaal 12,50 euro aan films de gratis speelfilm The Mighty Macs. Dit waargebeurde verhaal gaat over een jonge en ambitieuze vrouw Cathy Rush, die terechtkomt in een strenggelovige omgeving waar ze het verschil maakt en daarmee geschiedenis schrijft.


Recommended Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *