Armband die verbindt

Armband die verbindt

Armband die verbindt. Psalm 23 is de leidraad van mijn leven. Elke dag overdacht ik deze psalm in het werkkamp, zegt Hea-Woo (70) uit Noord-Korea. Ik mocht dan in de gevangenis zitten, ik ervoer Gods vrede ondanks de omstandigheden. Zelfs al was ik in een dal van diepe duisternis, ik vreesde geen kwaad. God troostte mij. Zoals Hea-Woo zijn er talloze vervolgde christenvrouwen die hoop putten uit Psalm 23. Women to Women, het vrouwennetwerk van Open  Doors, heeft een bijzonder geschenk samengesteld, en armbandje waarbij de kralen symbool staan voor de verzen uit Psalm 23. Door het dragen van dit armbandje bent u verbonden met vrouwen uit de vervolgde kerk. Ook vrouwen uit Egypte, Iran en Pakistan dragen dit armbandje. Het armbandje is te koop in Het Nieuws Huis en kost € 8.50. U krijgt het in een mooie cadeauverpakking, met uitleg waar de verschillende kleuren kralen voor staan. Bovendien wordt door St.Open Doors voor elk verkocht armbandje één bijbel geschonken aan een vervolgde christen!


Recommended Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *